2013-02-12

Våra referenser

I kommentars fältet här nedan hittar du våra referenser från våra tidigare kunder som har anlitat oss.

Plus du får mer än gärna själv skriva in din egen referens om oss här, och om vad du tyckte om våran juridiska rådgivning och servicen samt hjälpen vi givit till dig här.

5 kommentarer:

 1. Hej och tusen tack för att ni upprättade bouppteckningen och all den hjälpen som vi har fått med arvsdelningen samt arvskiftet efter vår mamma. Med vänliga hälsningar Lisa

  SvaraRadera
 2. Hej,

  jag vill tacka er så hemskt mycket för den juridiska rådgivning jag har fått. Ni är seriösa jurister och väldigt pålitliga. Jag tackar er för hjälpen med fallet angående vart gränsen går vid vad som är en gåva eller inte. 2B4Y rekommenderar jag till alla som behöver juridisk rådgivning. Jag fick även svar på min följdfråga, ett bra svar vilket jag förstod.

  Med vänliga hälsningar,
  Leo

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vill tacka er så otroligt mycket för er hjälp samt engagemang. Jag hade inte klarat utan er hjälp och jag rekommenderar dessa starkt. Istället för att betala stora summor till andra juridiska rådgivningar så välj dessa, förutom gratis priset så är de väldigt engagerade och duktiga. Dessa är bäst 10/10

  Med vänliga hälsningar
  Bilal

  SvaraRadera
 4. Tusen tack för ett uttömmande svar som löser många problem för mig och den förening vi bor i. Att ni svarade så snabbt är god service! TACK!
  Nilla

  SvaraRadera
 5. Väldigt bra service!! Fick svar efter några dagar, väl skrivet! Jag är jätte tacksam för denna tjänst och byråns personal.

  Jag hade en kvinig fordonsfråga, ingen myndighet kunde hjälpa till men 2B4Y löste det galant!

  Tack snälla igen för hjälpen!

  SvaraRadera