2017-02-28

Hur bedömer Migrationsverket om ett förhållande är seriöst eller om det bara är ett skenäktenskap för att få ett uppehållstillstånd i Sverige också att man får vistas i EU?

Hej.

Jag och min tjej vi har ansökt om att bli sambo. Hon är svensk medborgare och jag kommer från Makedonien. Vi har ansökt för 25 månader sedan och nu har vi fått avslag.

Dom säger att våra förhållande verkar inte vara seriös. Men vi är oxå förlovad.

Meelo


Hej Meelo

Vad ni kan göra är att överklaga Migrationsverkets beslut till Migrationsdomstolen.

Tillsammans med Migrationsverkets beslut skall dem ha bifoga en information om hur man gör för att överklaga deras beslut, och vart man skall skicka in sitt överklagande osv.

För att ni skall ha största möjliga chans att vinna i Migrationsdomstolen. Så bifoga all er chatt konversationen samt eventuella resor som ni har gjort för att besöka varandra med mera.

För det som migrationsöverdomstolen har att ta ställning till är. Om ni verkligen är ett par som har för avsikt att bo och leva tillsammans, eller om det är bara ett skenäktenskap för att du skall få uppehållstillstånd i Sverige och få vistas i EU.  

Om du tycker att svaret på frågan var till nytta och hjälp för dig?

Då tar vi tacksamt emot en gåva av dig till utgifterna som vi har haft för den juridiska rådgivningen och hjälpen som vi har givit till dig här. Du lämnar ditt bidrag enklast på länken här.

Här hittar du alla dem eventuella avtal och kontrakt som du behöver.

Samt har du juridiska frågor som du önskar ett svar på?

Skicka in och ställ dina juridiska frågor till oss här på jurist@2b4y.com, så besvarar vi dina juridiska frågor med svar helt gratis åt dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar