2017-01-12

Hur påverkar det mig nu när jag ansöker om att förnya och förlänga mitt uppehållstillstånd, om min partner och fru har en egen särskild postadress?

Hejsan

Min fru och jag bor tillsammans och är folkbokförda på samma adress. När vi fick första uppehållstillståndet som partner. Jag fick mitt första uppehållstillstånd som partner och vi hade varit gift nästan 3 år då.

Nu bor vi också tillsammans och är folkbokförda på samma adress. Men hon har en särskild postadress hos hennes kompis från några månader sedan tillbaka.

Jag är på väg att förlänga min uppehållstillstånd nu som partner. Påverkar detta till mig att förlänga min uppehållstillstånd?

Mvh
Mani


Hej Mani

Eftersom ni bor ihop och är folkbokförda på samma adress. Så skall det att din partner har en egen särskild postadress inte påverka migrationsverkets beslutet om huruvida du skall få förlängt ditt uppehållstillstånd eller inte.

Men du kan nog räkna med att du kommer att få en del frågor om varför din partner har en särskild postadress.  

Om du tycker att svaret på frågan var till nytta och hjälp för dig?

Då tar vi tacksamt emot en gåva av dig till utgifterna som vi har haft för den juridiska rådgivningen och hjälpen som vi har givit till dig här. Du lämnar ditt bidrag enklast på länken här.

Här hittar du alla dem eventuella avtal och kontrakt som du behöver.

Samt har du juridiska frågor som du önskar ett svar på?

Skicka in och ställ dina juridiska frågor till oss här på jurist@2b4y.com, så besvarar vi dina juridiska frågor med svar helt gratis åt dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar