2015-04-03

Enskild privat personlig juridisk konsultation & rådgivning samt hjälp av ett juridiskt ombud

Vi erbjuder och tillhandahåller även servicen av personlig privat enskild konsultation samt rådgivning och hjälp direkt över telefon eller per e-post åt dig, och detta kring juridik och dina specifika och unika juridiska frågor som du har angående ditt ärende.

All enskild privat personlig juridisk rådgivnings konsultation som vi erbjuder och tillhandahåller här mot betalning, är helt och hållet konfidentiell emellan oss och dig, samt publiceras ej heller här på bloggsidan o.s.v.

Fyll i formuläret här nedan. Så ger vi dig en personlig offert enligt dina önskemål på vad en enskild personlig privat juridisk konsultations rådgivning rörande ditt specifika och unika juridiska ärende som du har kommer att kosta dig.
Om du tycker att svaret på frågan var till nytta och hjälp för dig?

Då tar vi tacksamt emot en gåva av dig till utgifterna som vi har haft för den juridiska rådgivningen och hjälpen som vi har givit till dig här. Du lämnar ditt bidrag enklast på länken här.

Här hittar du alla dem eventuella avtal och kontrakt som du behöver.

Samt har du juridiska frågor som du önskar ett svar på?

Skicka in och ställ dina juridiska frågor till oss här på jurist@2b4y.com, så besvarar vi dina juridiska frågor med svar helt gratis åt dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar