2015-04-07

Behöver juridisk hjälp med rådgivning och konsultation av ett juridiskt ombud i migrationsfrågor

Hej

Jag och min pojkvän har fått avslag från migrationsverket och migrationsdomstolen om att flytta tillsammans för att gifta oss. Jag och min pojkvän (blivande man) är totalt uttröttade och deprimerade. Vi behöver någons hjälp att strida emot denna myndighet som totalt suger ut musten ur folk.

Snälla, hjälp oss!

Mvh Kathrin


Hej Kathrin

Det är både tidskrävande och mycket psykiskt jobbigt eftersom att processen tar så lång tid innan man får ett klart svar samt beslut i den här typen av migrationsärenden.

De ända rådet vi har och kan ge till er. Är att ni vänder till en jurist som håller på med migrationsfrågor, och be dem att titta på samtliga handlingar i ert ärende. Detta för att det kanske finns någon annan juridisk framkomlig väg för er att kunna flytta ihop gifta er och som ni kanske inte har fått prövat juridiskt ännu.

En juridisk konsultation och rådgivning brukar kosta emellan 1627-3255 kr enligt domstolsverkets fastställda taxor. Å detta kan de ju vara värt att försöka med för att veta att man inte har missat några juridiska möjligheter.

Advokater och jurister som ni kan anlita hittar ni på annonserna här på sidan, eller så kan ni kontakta oss här för att boka in en enskild juridisk konsultationoch rådgivning angående ert ärende.

Om du tycker att svaret på frågan var till nytta och hjälp för dig?

Då tar vi tacksamt emot en gåva av dig till utgifterna som vi har haft för den juridiska rådgivningen och hjälpen som vi har givit till dig här. Du lämnar ditt bidrag enklast på länken här.

Här hittar du alla dem eventuella avtal och kontrakt som du behöver.

Samt har du juridiska frågor som du önskar ett svar på?

Skicka in och ställ dina juridiska frågor till oss här på jurist@2b4y.com, så besvarar vi dina juridiska frågor med svar helt gratis åt dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar