2017-02-07

Hur kan och överklarar man ett beslut av migrationsverket avseende en ansökan om migration som man har fått avslag på?

Hej

Min "son" har ansökt om uppehållstillstånd till sin fru. Min son bor i Sverige sedan 2011 och har svenskt uppehållstillstånd, hans fru bor kvar i Iran. Hon har lämnat bland annat amesh-kort, tazkira & pass, men trots detta hävdar Migrationsverket att hon inte kan bevisa sin identitet.

Vi har nu fått ett nytt avslag, hur kan man gå vidare?

Mvh Martina


Hej Martina

Inom 3 veckor från migrationsverkets beslut. Kan ni kan överklaga deras beslut till migrationsdomstolen. Detta för att få ert ärendet prövat av den riktig domstol, och om dem anser att Migrationsverket har följt lagstiftningen och gjort rätt bedömning i ert ärende.

Samt tillsammans med migrationsverkets beslut skall det har följt med en beskrivning om hur man överklagar deras beslut och vart man skall skicka det.  

Om du tycker att svaret på frågan var till nytta och hjälp för dig?

Då tar vi tacksamt emot en gåva av dig till utgifterna som vi har haft för den juridiska rådgivningen och hjälpen som vi har givit till dig här. Du lämnar ditt bidrag enklast på länken här.

Här hittar du alla dem eventuella avtal och kontrakt som du behöver.

Samt har du juridiska frågor som du önskar ett svar på?

Skicka in och ställ dina juridiska frågor till oss här på jurist@2b4y.com, så besvarar vi dina juridiska frågor med svar helt gratis åt dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar