2016-02-23

Vad betyder och innebär följande formuleringar i ett vanligt förtryckt standard avtal och kontrakt, och här då angående en hyreslokal?

Hej

Vad betyder "VA-tillägg utgår enlighet med bifogad klausul" i ett lokalavtal?

Om rutorna inte är i bockade vad säger det då?

Mvh
Daniel


Hej Daniel

Av din fråga så förstår vi att du sitter med förtryckt standard hyresavtal och hyreskontrakt framför dig, och när du ställer dessa frågorna till oss.

Alla rutor i avtalet och kontrakt som är förkryssade eller ifyllda är dem sakerna som gäller, och som du skall följa i avtalet och kontrakt som du har.

Så varet på din frågor är:
- Om rutorna inte är i bockade vad säger det då? Innebär att dessa rutorna som inte är förkryssade i avtalet och kontrakt kan du nu helt och hållet bort se ifrån, och detta eftersom dem inte gäller i avtalet och kontrakt för dig.

VA-tillägg = Vatten och avlopps avgift

Att något ”utgår enlighet med bifogad klausul” i ett avtal och kontrakt. Betyder att något tillkommer till det avtalet och kontraktet och som du nu har, och oftast finns och hittar du det på ett extra eget papper, och som skall finns tillsammans med själva avtalet och kontraktet som du har.

Om du tycker att svaret på frågan var till nytta och hjälp för dig?

Då tar vi tacksamt emot en gåva av dig till utgifterna som vi har haft för den juridiska rådgivningen och hjälpen som vi har givit till dig här. Du lämnar ditt bidrag enklast på länken här.

Här hittar du alla dem eventuella avtal och kontrakt som du behöver.

Samt har du juridiska frågor som du önskar ett svar på?

Skicka in och ställ dina juridiska frågor till oss här på jurist@2b4y.com, så besvarar vi dina juridiska frågor med svar helt gratis åt dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar