2014-12-21

Vem och hur söker man rotavdrag vid ett bestridande av faktura

Hej hittade er på Google och det lät som en bra tanke att pröva er.

Fråga

Min dotter anlitade en firma att installera deras ny inköpta kök. Företaget var dåligt och slarvigt och höll inga tider trots överenskommelse. Det fans många brister men min dotter ville inte bråka och betala överenskommit pris.

I Februari 2014 kommer en tilläggs faktura på rent påhittade extra tider. ca 21 000:- Min dotter bestrider detta på det bestämdaste men brev och mejl.

I dag den 18/12 2014 får de en ny faktura som är reducerad med tre tusen och ska vara betald den 23/12 annars kommer företaget inte att lämna in Rot avdraget och då går de miste om detta bidrag.

Hur ska vi gå vidare?

Vänliga hälsningar

Gustafsson


Hej Gustafsson

Först och främst rekommenderar vi dig att kontakta Skatteverket och kontrollera om firman är registrerad, och om dem har blivit godkänd för rotavdrag enligt skatteverket.

I vilket fall som helst, och även om inte firman kommer att lämnar in och begär rotavdrag. Så kan din dotter självmant anmäla och begära rotavdrag på de utförda arbetet.


Om du tycker att svaret på frågan var till nytta och hjälp för dig?

Så tar vi tacksamt emot ett bidrag av dig till våra omkostnader och utgifter som vi har för servicen och hjälpen här. Du lämnar ditt bidrag enklast på länken här.

Här hittar du alla dem eventuella avtal och kontrakt som du behöver.

Samt har du juridiska frågor som du önskar ett svar på?

Skicka in dina juridiska frågor till oss här på jurist@2b4y.com, också besvarar vi dina juridiska frågor gratis åt dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar